Ντρου Μπάριμορ: "Γιατί να αδυνατίσω;"


H νέα μανουλα Ντρου Μπάριμορ φαίνεται ότι αποφεύγει τη μόδα του Χόλιγουντ που θέλει όλες τις διάσημες μαμάδες να κάνουν αγώνα δρόμου μετά την εγκυμοσύνη τους για να χάσουν τα περιττά κιλά και να παρουσιαστούν ξανά όπως ακριβώς ήταν προτού να γεννήσουν και ακόμα περισσότερο!

Η Μπάριμορ που γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα κοριτσάκι, την Όλιβ, είπε ότι ανησυχεί πολύ περισσότερο για το πώς νιώθει παρά πώς φαίνεται!

«Ξεχάστε τα αυτά είναι ανόητα», είπε η Ντρου στο περιοδικό OK σχολιάζοντας τις αυστηρές δίαιτες και την καθημερινή γυμναστική. «Πρέπει να δείχνουν υγιείς, αλλά οι απίθανες προσδοκίες παραμένουν απίθανες. Είναι καιρός να νιώσουμε ωραία με τον εαυτό μας, να βρούμε προσωπικό χρόνο, να είμαστε ευτυχισμένες και φυσικά να τρώμε καλό φαγητό».

Η Μπάριμορ δείχνει ήρεμη, γλυκιά και απόλυτα συνειδητοποιημένη μαμά και δηλώνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από τους πρώτους μήνες συμβίωσής της με το... μωράκι τους. «Τους περίμενα χειρότερους», δηλώνει με ειλικρίνεια και χωρίς ίχνος γκρίνιας.

«Αγαπώ αυτό το διάστημα της ζωής μου. Είναι ότι σημαντικότερο έχω κάνει ποτέ», ήταν τα λόγια της 38χρονης ηθοποιού, που είναι γνωστό πως σαν... έφηβη ήταν πολύ ζωηρή, καθώς είχε μπλέξει και με απαγορευμένες ουσιες.

«Επιτέλους, θα γίνω ένα φυσιολογικό πρόσωπο. Όποιος δεν το επιδιώκει αυτό, είναι τρελός», κατέληξε η Μπάριμορ.

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παράδειγμά της!